Publicare : 23-02-2015
COMUNICAT DE PRESA - „Cursul de supravieţuire în caz de cutremur” desfăşurat în incinta S.C. SICOMED S.A. din Bd. Theodor Pallady

COMUNICAT DE PRESĂ

În data de 21.02.2015,  în intervalul orar 1000 – 1600, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 3 – Direcţia Sesizări Intervenţii - Serviciul Intervenţii Rapide, împreună cu reprezentanţi ai Clubului Sportiv „Close Combat ROMANIA” în parteneriat cu lucrători din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, SMURD, Crucea Roşie a Sectorului 6 şi o echipă canină a Crucii Roşii – Ilfov, au participat la „Cursul de supravieţuire în caz de cutremur” desfăşurat în incinta S.C. SICOMED S.A. din Bd. Theodor Pallady.

Obiectivul de bază al acestui curs a fost informarea, conştientizarea şi pregătirea populaţiei pentru a reacţiona corect în situaţia producerii unui cutremur de magnitudine ridicată.

Poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 3, au ca obiectiv să intervină şi să participe la activităţi de salvare şi evacuare a persoanelor şi bunurilor periclitate de calamităţi naturale ori catastrofe, precum şi de limitare şi înlăturare a urmărilor provocate de astfel de evenimente.