Comunicate de presă

Publicare : 17-01-2013
Acţiuni de contracarare a fenomenelor stradale şi de protejare a cetăţenilor

      Direcţia Generală de Poliţie locală sector 3 prin Serviciul Sesizări Intervenţii a desfăşurat acţiuni de contracarare a fenomenelor stradale şi de siguranţă a cetăţenilor.  

      În perioada 15.01.2013-16.01.2013 poliţiştii din cadrul Biroului Intervenţii Rapide au aplicat sancţiuni contravenţionale în baza legilor de păstrare şi respectare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, a activităţilor comerciale ilicite precum şi în baza hotărârilor de consiliu general cu privire la posesorii de animale de companie.

    Activitatea  a avut loc în zona străzilor Bulevardului Corneliu Coposu, Str. Doamnei, Bulevardul Decebal, Bulevardul Basarabia, Strada Răcari, Strada Ion Ghica, Strada Dimitrie Bolintineanu, Şoseaua Mihai Bravu,  Calea Vitan , Bulevardul Energeticienilor şi străzile adiacente. În urma acestor acţiuni au fost instituţionalizate mai multe persoane fără adăpost precum şi minori lipsiţi de supravegherea părinţilor sau a unui tutore legal.

  Acţiunea a avut drep scop combaterea şi diminuarea fenomenelor stradale care pun în pericol viaţa şi activitatea cetăţenilor sectorului 3.

 

Poliţia locală sector 3

Serviciul Relaţia cu Presa şi Comunicare Instituţională