Comunicate de presă

Publicare : 20-04-2013
Plan de acţiune pentru combaterea depozitărilor de materiale de construcţie pe domeniul public

    În urma sesizărilor primite, D.G.P.L.S.3 a întocmit un plan de acţiune privind măsurile de combatere a depozitărilor de materiale de construcţie pe domeniul public.

    Având în vedere perioada de primăvara cănd majoritatea persoanelor vor efectua activităţi de modernizare, renovare, consolidare şi curăţenie în apartamente şi gospodării, D.G.P.L.S3 va avea  o acţiune de intensificare a măsurilor de prevenire şi combatere a depozitărilor necontrolate de deşeuri.     

    Astfel, în perioada 20,04,2013-20,05,2013, în timpul programului de executare a atribuţiilor de serviciu, departamentele de ordine şi siguranţă publică vor întreprinde măsuri de prevenire şi combatere a depozitării necontrolate a deşeurilor rezultate din construcţii. Se va urmări şi soluţionarea sesizărilor şi reclamaţiilor cetăţenilor cu privire la aceste aspecte, informarea acestora cu privire la reglementările legale în materie  precum şi sancţionarea contravenţională a persoanelor care încalcă prevederile H.C.G.M.B 120/2010.

   La acţiune vor participa poliţişti locali, efective din cadrul Serviciilor de Sesizări Intervenţii, Ordine Publică şi Biroul Protecţia Mediului dotaţi corespunzător. Instruirea efectivelor participante la acţiune, se va efectua de către conducătorul serviciului din subordinea căruia se află efectivul sau de către poliţistul local desemnat.

 

Poliţia locală sector 3

relatiipublice@politialocala3.ro