Comunicate de presă

Publicare : 29-04-2013
D.G.P.L.S3 asigură ordinea şi liniştea publică în perioada Sfintelor Sărbători Pascale

     Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Poliţia Locală Sector 3  va lua măsuri de asigurare a ordinii şi liniştii publice  în zona lăcaşelor de cult, a târgurilor desfăşurate cu ocazia acestor sărbători din raza sectorului 3.

    Având  în vedere fluxul mare de mase de oameni care va exista în perioada 29.04,2013-06..05.2013, în proximitatea lăcaşelor de cult precum şi alte activităţi specifice acestor sărbători care ar putea favoriza creşterea numărului de tâlhării, furturi din buzunare, consumul de alcool în spaţii publice , provocarea sau participarea la scandaluri , Poliţia Locală Sector 3 va lua măsurile necesare prevenirii şi combaterii faptelor contravenţionale menţionate.

    Începând cu data de 29.04.2013, serviciile abilitate din subordinea Poliţiei Locale Sector 3 vor desfăşura activităţi specifice de menţinere a ordinii şi liniştii publice pe timpul desfăşurării slujbelor religioase din noaptea de Înviere precum şi în serile de 02 respectiv 03. 05. 2013. În noaptea de Înviere poliţiştii locali vor patrula în zona lăcaşelor de cult de pe raza sectorului 3 şi vor acţiona cu patrule auto în vederea desfăşurării în bune condiţii a activităţiilor desfăşurate.  Totodată, poliţiştii locali sector 3 vor supraveghea şi verifica zonele târgurilor organizate cu această ocazie pentru  depistarea şi sancţionarea persoanelor care comercializează în mod ilegal  produse specifice sărbătorilor pascale.

   Pe toată perioada Sărbătorilor Pascale, D.G.P.L.S3  va avea în vedere parcurile, grădinile publice, locurile de agrement din raza sectorului 3 şi va colabora, după caz, cu dispozitivele de ordine publică ale Poliţiei Locale Sector 3 precum şi cu cele ale Jandarmeriei Române.

Serviciul Relaţia cu Presa şi Comunicare Instituţională

Poliţia locală sector 3