Apariții presă

Publicare : 04-10-2013
Măsuri privind respectarea normelor de salubrizare şi protecţia mediului

             Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 3 prin Serviciul Control Protecţia Mediului şi Direcţia de Ordine Publică a luat măsuri cu privire la verificarea respectării normelor de salubrizare şi protecţia mediului de pe domeniul public. Acţiunea s-a desfăşurat la iniţiativa viceprimarului Sectorului 3, Andrei Cristian Tudorache cu participarea mai multor direcţii şi servicii din subordinea primăriei sectorului 3.

          Au fost depistate mai multe vehicule abandonate pe domeniul public sau privat al unităţii administrativ teritoriale, terenuri insalubre precum şi zone din sectorul 3 care nu respectau normele de protecţie a mediului. Persoanele în cauză au fost înştiinţate în vederea ridicării maşinilor abandonate, au fost încheiate mai multe contracte cu firme de salubritate de către cei care nu dispuneau de acestea iar în cazul terenurilor insalubre au fost întocmite adrese către DITL sector 3 în vederea stabilirii proprietarilor.

        Acţiunea a avut drept scop luarea de măsuri cu privire la respectarea normelor în vigoare pentru maşinile abandonate sau făra stăpân de pe domeniul public sau privat din raza sectorului 3, depistarea terenurilor insalubre precum şi verificarea contractelor de salubritate în zonele depistate.

Sursa: Serviciul Relaţia cu Presa şi Comunicare Instituţională